De Eetswitch – Persbericht

 1. Home
 2. /
 3. Media
 4. /
 5. De Eetswitch – Persbericht
De Eetswitch - start met switchen

Afvallen zònder dieet met de Lazyfitgirl Methode

Laat de weegschaal niet langer je humeur bepalen! In mei 2022 verschijnt De Eetswitch van Anki Willemsen.

Wil jij voor eens en voor altijd je overtollige kilo’s kwijt? En het liefst op een simpele, leuke en vooral lekkere manier, waarbij je nog steeds mag blijven genieten van chocolade, frietjes en taart? Het kán! Anki Willemsen belooft je met haar Lazyfitgirl Methode: het is niet ingewikkeld, niet duur, maar wel lekker en absoluut life changing!

De Eetswitch is geen gewoon kookboek. Of gezond receptenboek. Dit is een boek waarin Anki je leert hoe jij kunt eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon. Vanaf nu ben je klaar met diëten en calorieën tellen. Naast vetverlies gaat dit boek je nog veel meer brengen. Met ruim 75 heerlijke recepten en richtlijnen om voedzamere keuzes te maken, gewoon in de supermarkt, was blijvend afvallen nog nooit zo simpel. Anki neemt je in 6 Eetswitch-stappen mee naar een gezonde lifestyle. Jij bent het volgende succesverhaal!

De Eetswitch is vanaf mei 2022 verkrijgbaar via de-eetswitch.nl en in de betere (online) boekhandel.

Kortom;

 • In 6 Eetswitch-stappen naar een gezonde lifestyle
 • Switch naar een voedzamer eetpatroon
 • Meer dan 75 heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en feestelijke gelegenheden
 • Richtlijnen voor in de supermarkt
 • Geschikt voor zowel nieuwe als ervaren Lazyfitters
 • Tips & tricks voor een Lazyfitgirl Mindset
 • De Eetswitch is verkrijgbaar vanaf mei 2022

De Eetswitch
Afvallen zònder dieet met de Lazyfitgirl Methode
Auteur: Anki Willemsen
ISBN: 978 90 8322 300 1 | NUR 443
€ 24,99

Over Anki Willemsen
Anki Willemsen (1988) werkt als voedingsdeskundige en is de founder van de Lazyfitgirl Methode (@lazyfitgirlmethode), waarmee zij al tienduizenden mensen hielp naar een gezond gewicht zonder dieet, restricties of eetschema’s. Met de Lazyfitgirl Methode ga je in 6 stappen aan de slag met de Eetswitches. Bij elke stap horen producten die je makkelijk kunt eetswitchen. Eetswitchen betekent niets meer dan voedzamer eten. Je bepaalt zelf wanneer je klaar bent voor de volgende switch. Zo stel je langzaam een nieuw basiseetpatroon samen zonder in één keer alles om te gooien. Je ontwikkelt daarmee een goed vol te houden leefstijl die 100% bij jou past. Het gevolg? Je valt blijvend af en blijft op dat gewicht. Afvallen zònder dieet!

De Eetswitch - mock-up
Menu