Behind Lazyfitgirl

  1. Home
  2. /
  3. Media
  4. /
  5. Behind Lazyfitgirl
Anki Willemsen - De Lazyfitgirl Methode

Behind Lazyfitgirl – Maak kennis met Anki!

Anki Willemsen (1988) werkt als voedingsdeskundige en is de founder van de Lazyfitgirl Methode, waarmee zij al tienduizenden mensen hielp naar een gezond gewicht zonder dieet, restricties of eetschema’s. Ze heeft haar persoonlijke ervaring en deskundigheid rondom voeding omgezet in een missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met voedzamer eten en daarbij blijvend af te vallen – en dat is gelukt! Elke dag komen er succesverhalen bij.

Als tiener struggelde Anki met haar overgewicht en was ze altijd aan het lijnen. Door haar narcolepsie – een slaap-waakstoornis waarbij ze vecht tegen de slaap – door minder energie kan ze weinig sporten, maar haar lichaam vraagt wél steeds om energie. Door zich in voeding en de wetenschap rondom blijvend afvallen te verdiepen, heeft ze geleidelijk haar leefstijl en eetpatroon aangepast. Inmiddels is haar leven 180 graden gedraaid, zónder dat het er minder leuk op is geworden, en is ze meer dan 25 kilo afgevallen.

Na een studie tot voedingsdeskundige in Engeland, waar Anki ook samenwerkte met psychologen en gedragswetenschappers, coachte ze tieners met morbide obesitas naar een gezonde leefstijl. Terug in Nederland besloot ze een programma op te zetten om zélf je leefstijl te veranderen. Eén waarin de focus niet lag op een dieet, maar op zelfliefde, het veranderen van een eetpatroon en de kracht van mindset. In 2019 lanceerde ze de Lazyfitgirl Methode. Inmiddels heeft de methode zich bewezen en blijven de succesverhalen binnenstromen.

Anki deelt dagelijks haar tips en ‘lazy tricks’ met ruim 100.000 volgers op Instagram en heeft haar eigen Academy opgezet. En in de Lazyfitgirl Motivatie Club kun je terecht voor connectie en support. In haar populaire Lazyfitgirl Transformatie Cursus, waarin verandering van mindset de hoofdrol speelt, coacht ze anderen persoonlijk naar een voedzaam eetpatroon en een gezonde relatie met eten. Ook geeft ze regelmatig online webinars.

Na het succes van De Eetswitch Guide en De Mindset Guide, verschijnt in mei 2022 het boek De Eetswitch, waarin Anki niet alleen de 6 Eetswitch-stappen naar een gezonde leefstijl uitlegt, maar ook meer dan 75 heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en feestelijke gelegenheden deelt. Met richtlijnen om in de supermarkt voedzamere keuzes te maken, en tips voor een Lazyfitgirl Mindset, is dit boek hét hulpmiddel om af te vallen zonder dieet.

Ook won Anki de prestigieuze VIVA400 Publieksprijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest inspirerende en succesvolle vrouwen van Nederland en is een hele mooie erkenning voor Anki haar succesverhalen die haar Lazyfitgirl Methode inmiddels kent. Anki wordt regelmatig gevraagd voor een interview in tijdschriften zoals VROUW, Fabulous Mama, Grazia, Santé, Flair en Libelle Gezond. Ook schuift ze op televisie aan als gast in onder meer AVROTROS Radar, de 5 Uur Show op SBS6 en Omroep Gelderland, en is ze te beluisteren in de podcasts ‘De Leeuw Lult Verder’ van Paul de Leeuw en ‘100% Inspiratie Podcast’ van Thijs Lindhout.

Tussen al het ondernemen door is Anki een trotse moeder. Ze is samen met haar geliefde Jeroen en samen hebben ze twee zoontjes: Sammie en Beau. Het gezin woont in Nijmegen en stelt liefde en warmte voorop. Onvergetelijke herinneringen maken – met het hele gezin naar favoriet vakantieland Italië – is de basis waarop ze draaien. Je kunt Anki wakker maken voor zelfgemaakte cheesecake, die eet ze bijna wekelijks. Door een ‘Bewust Genietmoment’ te houden binnen de Lazyfitgirl Methode, kun je gewoon genieten van taart en chocolade en tóch blijvend afvallen.

Anki Willemsen - De Lazyfitgirl Methode
Anki Willemsen - De Lazyfitgirl Methode
Menu