Media

  1. Home
  2. /
  3. Media
Recent Articles
Anki te gast bij mental coach Isabelle Feteris
Anki was te gast bij de podcast van mental coach Isabelle Feteris. Hierin vertelt ze over haar leven en hoe ze gekomen is bij de Lazyfitgirl Methode. Het eerste deel van het interview kun je teruglezen op de website van Isabelle Feteris.
LEES MEER
professionele hulp bij afvallen
Blog “Professionele hulp bij afvallen”
Hoe begeleid je een vrouwelijke cliënt met overgewicht zelfstandig naar een gezonde leefstijl? Dat is de vraag waar veel verwijzers tegenaan lopen. Het is een vraag waarop Anki het antwoord zocht en vond, door de Lazyfitgirl Methode te ontwikkelen. Lees haar blog “Professionele hulp bij afvallen”.
LEES MEER
Anki wordt vaste columnist bij Santé
Vol trots melden we dat Anki vaste columnist is geworden bij Santé magazine! Ben je nu nieuwsgierig geworden? Je kunt haar eerste column nu al lezen in de eerste uitgave van Santé 2023, verkrijgbaar tot 16 februari 2023.
LEES MEER
100procent NL Magazine Anki Willemsen
Anki in 100% NL Magazine
Anki staat in de laatste editie van 100% NL Magazine. Hierin legt ze uit hoe ze de Lazyfitgirl Methode gestart is en wat het inhoud. Daarnaast staan er ook een aantal heerlijke recepten uit haar receptenboek ‘De Eetswitch, afvallen zonder dieet’.
LEES MEER
Anki - Omroep Max - Daniel Dekker
Anki te gast bij NPO radio 5
Donderdag 1 december was Anki live in de “Lunch Lekker” show met Daniël Dekker. Op NPO Radio 5 gaf ze handige tips hoe je ervoor zorgt dat je de feestdagen goed doorkomt, zonder dat je teveel kilo’s aankomt.
LEES MEER
De 2e druk van De Eetswitch is nu verkrijgbaar!
Er zijn inmiddels al 10.000 exemplaren van De Eetswitch verkocht en daar ben ik ontzettend trots op! Ik had eerder laten weten dat we bezig waren met een 2e druk en het goede nieuws is dat de 2e druk vanaf nu verkrijgbaar is!
LEES MEER
lazyfitgirl eetswitch
Anki in Fit at Home Magazine
In Fit at Home Magazine staat een interview met Anki. Ze vertelt onder andere over over haar verleden en hoe ze tot de Lazyfitgirl methode is gekomen. Daarnaast legt ze uit hoe haar missie haar zelf energie geeft.
LEES MEER
Interview met Anki in De Gelderlander
Anki staat met een interview in De Gelderlander. In dit interview legt ze onder andere uit waarom op dieet gaan geen goed idee is en dat het trainen van je mindset veel beter werkt. Daarnaast spreekt ze over haar nieuwe boek De Eetswitch.
LEES MEER
Anki - Omroep Max - Daniel Dekker
Anki te gast bij NPO Radio 5
Woensdag 1 juni was Anki te gast in radioprogramma “Lunch Lekker” met Daniël Dekker. Op NPO Radio 5 / Omroep Max vertelde ze alles over de Lazyfitgirl Methode en haar boek De Eetswitch.
LEES MEER
Anki Willemsen - De Lazyfitgirl Methode
Behind Lazyfitgirl
Anki Willemsen (1988) werkt als voedingsdeskundige en is de founder van de Lazyfitgirl Methode, waarmee zij al tienduizenden mensen hielp naar een gezond gewicht zonder dieet, restricties of eetschema’s.
LEES MEER
Menu